32 Yıllık Üstün Tecrübe

Marka Et İstanbul Gıda ; 1990 yılından bu yana İstanbul lokasyonlu çalışmalarıyla halka hizmet etemeye devam ediyor. Tüketicinin sağlıklı ve dengeli beslenmesi, hijyenik ve gerekli kurllar çerçevesinde ürünler sunmaktadır. Hijyen ve lezzetten taviz vermeyen politikası ile sürdürülebilir bir çalışma prensibi uygulamaktadır.

Kendini geliştirmeye büyük önem veren, pazarının payını genişletme ve geliştirme doğrultusunda hep ileri adımlar atmaktadır..

Misyonumuz

Geleneksel Türk damak zevkine uygunsağlıklı ve kaliteli ürünler üretmeyi; çağdaş teknoloji ve hijyen koşullarına uygun tesislerimizde , veteriner hekimlerin kontrolünde üretilen sağlıklı et ve et ürünleriyle müşteri beklenti ve isteklerini en ekonomik koşullarda karşılamayı; başarı için gerekli alt yapıyı ve ekip ruhunu oluşturarak , çevreye ve eğitim faaliyetlerine duyarlı, sürekli gelişmeyi ilke edinmiş, AB standartlarında üreten ve dağıtan şirket olmayı amaç edindik.

Vizyonumuz

Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak HACCP gıda güvenliği ve ISO 9001: 2000 kalite belgeleriyle halkımıza sağlıklı; hijyenik ürünler sunmayı; aktif, dinamik ve organize olmuş şubelerimizle rakiplerimizden farklılaşmayı; kurumsal yapıyı ve şirket kültürünü oluşturmayı; ileri teknolojiyi takip ederek modern üretim teknikleriyle ürün yelpazesini geliştirmeyi; gücümüz oranında yaptığımız yatırım ve sağlağımız istihdam olanaklarıyla gelişen Türkiye ekonomisine katkı sağlamayı hedefledik.